ΗΠΑ: Στη Μόσχα ο ειδικός απεσταλμένος του Τραμπ εν μέσω τελεσιγράφου για την Ουκρανία
Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για την ατζέντα
Ο ειδικός απεσταλμένος του Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ, μεταβαίνει στη Μόσχα για συνομιλίες με τη ρωσική ηγεσία, ενώ ο Λευκός Οίκος θέτει προθεσμία στον Πούτιν για πρόοδο στην Ουκρανία

Ο Στιβ Γουίτκοφ, ειδικός απεσταλμένος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, θα βρίσκεται αύριο Τετάρτη στη Μόσχα για συνομιλίες με τη ρωσική ηγεσία, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή που επικαλείται το πρακτορείο Reuters. Λεπτομέρειες σχετικά με την ατζέντα της επίσκεψης δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από τον Λευκό Οίκο. «Ο πρόεδρος έχει δηλώσει πως ο απεσταλμένος Γουίτκοφ θα ταξιδέψει στη Ρωσία αυτήν την εβδομάδα, επομένως μπορώ να το επιβεβαιώσω από αυτό το βήμα», δήλωσε η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Τάμι Μπρους, προσθέτοντας πως δεν υπάρχουν προς το παρόν άλλες πληροφορίες διαθέσιμες.
Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μεταδίδει πως ο ειδικός απεσταλμένος του Τραμπ αναχώρησε από τις ΗΠΑ με προορισμό τη Μόσχα.
Τις τελευταίες εβδομάδες ο αμερικανός πρόεδρος έχει εκφράσει την απογοήτευσή του για τη στάση του ρώσου ομολόγου του, Βλαντίμιρ Πούτιν, στον οποίο έχει δώσει προθεσμία μέχρι την Παρασκευή προκειμένου να σημειώσει πρόοδο προς την κατεύθυνση της ειρήνευσης στην Ουκρανία, απειλώντας με επιβολή ακόμη πιο σκληρών κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας.
HΠΑ: Προθεσμία στη Ρωσία μέχρι την Παρασκευή για ειρήνευση με την Ουκρανία
Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μεταδίδει πως ο ειδικός απεσταλμένος του Τραμπ αναχώρησε από τις ΗΠΑ με προορισμό τη Μόσχα.Τις τελευταίες εβδομάδες ο αμερικανός πρόεδρος έχει εκφράσει την απογοήτευσή του για τη στάση του ρώσου ομολόγου του, Βλαντίμιρ Πούτιν, στον οποίο έχει δώσει προθεσμία μέχρι την Παρασκευή προκειμένου να σημειώσει πρόοδο προς την κατεύθυνση της ειρήνευσης στην Ουκρανία, απειλώντας με επιβολή ακόμη πιο σκληρών κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας.