Ρωσικές επιθέσεις στο Ντονέτσκ: Εγκλωβίστηκαν 148 ανθρακωρύχοι - Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες
Πλήγματα σε ορυχείο
Ολόκληρη η περιοχή του Ντονέτσκ έχει βρεθεί στο κέντρο των ρωσικών εχθροπραξιών

Ο ρωσικός βομβαρδισμός πραγματοποιήθηκε, στην περιοχή της Ντομπροπίλια στην περιφέρεια του Ντονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία, με αποτέλεσμα την διακοπή της ηλεκτροδότησης σε τοπικό ορυχείο. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Συνομοσπονδίας Ελεύθερων Συνδικάτων της Ουκρανίας, Μικαήλο Βόλινετς, λόγω της ρωσικής επίθεσης και της διακοπής ηλεκτροδότησης 148 ανθρακωρύχοι παραμένουν εγκλωβισμένοι σε ορυχείο στην περιοχή, που είναι αρκετά γνωστή για τα μεγάλα αποθέματα άνθρακα.
Ντονέτσκ: Tα τελευταία ρωσικά πλήγματα
Ολόκληρη η περιοχή, έχει βρεθεί στο κέντρο των ρωσικών εχθροπραξιών, με τις ρωσικές δυνάμεις να έχουν προωθηθεί στη συγκεκριμένη περιοχή του Ντονέτσκ.Οι ουκρανικές δυνάμεις έστειλαν ενισχύσεις και κατάφεραν σύμφωνα με ανακοίνωσή τους να αποκρούσουν και σε ορισμένες περιπτώσεις να περικυκλώσουν τις εχθρικές δυνάμεις, πιάνοντας μάλιστα και αιχμαλώτους.
Παρά τις προσπάθειες για ειρήνη, ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας συνεχίζει να μαίνεται με τους εκατέρωθεν βομβαρδισμούς να προκαλούν πλήγματα στις δύο χώρες.
‼️ As a result of Russian shelling, the mines in Dobropillia community were left without power. 148 miners remain underground, — reported Mykhailo Volynets. pic.twitter.com/PiNiGCEVJz
— Блогодійний фонд Привид (@Bf_ghost_ua) August 26, 2025
🔥11 🇷🇺Russian invaders were captured by the 🇺🇦33rd Assault Regiment in the Pokrovsk direction! They ask to exchange them for the guys from Azov
— Cloooud |🇺🇦 (@GloOouD) August 26, 2025
The Russians who joyfully announced their “advance” were surrounded and are now actively surrendering
You will get to know each of… pic.twitter.com/WSGZkhPLK9
🆘️ Breaking 🆘️
— UAVoyager🇺🇦 (@NAFOvoyager) August 26, 2025
As a result of a russian strike, the mines in the Dobropillia community have been de-energized.
148 miners remain underground. pic.twitter.com/vDj3VWvm06