Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Συναντήθηκε με την Ελληνίδα πρέσβη στην Ουάσινγκτον - "Ας πάμε τις σχέσεις Ελλάδας - ΗΠΑ στο επόμενο επίπεδο"
Η ανάρτησή της
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ ξεκίνησε τις επίσημες επαφές ως η νέα επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στην Ελλάδα

Στην πρεσβευτική κατοικία της Ελληνίδας ομολόγου της στην Ουάσινγκτον, Κατερίνας Νασίκα, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, ξεκινώντας τις πρώτες της επίσημες επαφές ως η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα.
Οι δύο τους έβγαλαν και κοινή φωτογραφία στη λεζάντα της οποίας στον λογαριασμό της ελληνικής πρεσβείας στις ΗΠΑ αναφέρεται: Ας πάμε τις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ στο επόμενο επίπεδο.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η νέα πρέσβης των ΗΠΑ το επόμενο διάστημα θα επισκεφθεί οργανώσεις της Ομογένειας, θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη κτλ.
Οι δύο τους έβγαλαν και κοινή φωτογραφία στη λεζάντα της οποίας στον λογαριασμό της ελληνικής πρεσβείας στις ΗΠΑ αναφέρεται: Ας πάμε τις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ στο επόμενο επίπεδο.
🇬🇷🇺🇸Let’s take Greece-US relations to the next level! pic.twitter.com/9qO1knXvNg
— Embassy of Greece in Washington D.C. (@GreeceInUSA) October 1, 2025
Τι συζήτησε η Κίμπερλι Γκιλφόιλ με την Ελληνίδα πρέσβη
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η κυρία Γκίλφοϊλ ανέπτυξε τους σχεδιασμούς της για την Ελλάδα με την Ελληνίδα πρέσβη να εμφανίζεται ικανοποιημένη με τη συνάντηση.Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η νέα πρέσβης των ΗΠΑ το επόμενο διάστημα θα επισκεφθεί οργανώσεις της Ομογένειας, θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη κτλ.