Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι σε συναγωγή στο Μάντσεστερ, ενώ άγνωστος παραμένει μέχρι στιγμής ο αριθμός των ατόμων που τραυματίστηκαν.

Επίθεση σε συναγωγή στο Μάντσεστερ: Δύο οι νεκροί, άγνωστος ο αριθμός των τραυματιών

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συναγωγή του Heaton Park, με τον δράστη αρχικά να «πέφτει» με το αυτοκίνητό του πάνω στο πλήθος και στη συνέχεια να βγαίνει από το όχημα και να αρχίζει να μαχαιρώνει τον κόσμο στον περίβολο της συναγωγής.


Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και ο ένοπλος, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχτηκε πυρά επιτόπου και έπεσε νεκρός, ενώ, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, τουλάχιστον δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους. Η αστυνομία έκανε λόγο για «σοβαρό περιστατικό» στο Crumpsall, απέκλεισε τον δρόμο έξω από τη συναγωγή και κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.