Συγκλονίζει η μητέρα της 17χρονης Ελληνίδας που δολοφονήθηκε στο Νιού Τζέρσεϊ, η οποία δήλωσε μετά την κηδεία της κόρης της ότι: «Ήταν η καλύτερη μου φίλη». Υπενθυμίζεται πως η δολοφονία σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (29/09) στην οδό Burnside Avenue, όταν η 17χρονη Μαρία και μια φίλη της, η Ισαμπέλα Σάλας, επέβαιναν σε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο παρασύρθηκαν θανάσιμα από ένα μαύρο SUV που οδηγούσε συμμαθητής τους. Μετά το τροχαίο, ο ανήλικος οδηγός εγκατέλειψε το σημείο, αλλά συνελήφθη αργότερα από την αστυνομία. «Ήταν η καλύτερή μου φίλη, ο ήλιος μου, το κορίτσι που μπορούσε να μπει σε ένα δωμάτιο και να το φωτίσει, απλώς και μόνο με το να είναι ο εαυτός του», ανέφερε η μητέρα της. Η μητέρα της αποφάσισε να τονίσει αυτή την φωτεινή πλευρά της κόρης της, πριν μιλήσει για την αβάσταχτη καθημερινότητά της μετά την δολοφονία του παιδιού της.

Διαβάστε: Νιου Τζέρσεϊ: "Mου κάνει αχ, αχ και ξεψύχησε στα χέρια μου" - Συγκλονίζει η γιαγιά της 17χρονης που δολοφονήθηκε από συνομήλικό της (Βίντεο)

«Αγαπούσε βαθιά, πρόσφερε απλόχερα, ονειρευόταν με τόλμη», τόνισε και συμπλήρωσε: «Μαρία, γλυκό μου κορίτσι, θα μου λείπεις κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου. Θα φαντάζομαι το χαμόγελό σου, θα ακούω το γέλιο σου στην καρδιά μου και θα κρατάω τα όνειρά σου στα χέρια μου. Ήθελες να κάνεις τον κόσμο πιο όμορφο και κόρη μου, το έκανες, απλώς και μόνο επειδή ήσουν μέσα σε αυτόν».

Σε συνέχεια των δηλώσεών της αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει μετά τον θάνατο της κόρης της: «Είναι μια σιωπή που αντηχεί πιο δυνατά από οτιδήποτε έχω ακούσει ποτέ. Είναι σαν να ξυπνάω κάθε πρωί εύχοντας να ήταν εφιάλτης, ελπίζοντας να ακούσω αυτό το γλυκό, "Σας αγαπώ, μαμά, μπαμπά"», είπε συγκεκριμένα.


Visualizza questo post su Instagram

Un post condiviso da FOX 5 NY (@fox5ny)