Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε χθες Τετάρτη (19/11) ότι υπέγραψε νόμο για τη δημοσιοποίηση του υλικού του φακέλου του Τζέφρι Επστάιν, στην οποία πρόβαλε αντίσταση επί μήνες.

Τραμπ: Ανακοίνωσε ότι υπέγραψε τον νόμο για τη δημοσιοποίηση του φακέλου Επστάιν 

Όπως ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος σε ανάρτηση στην πλατφόρμα του Truth Social: «Μόλις υπέγραψα τον νόμο για τη δημοσιοποίηση του φακέλου Επστάιν!», με όλη την πρόταση γραμμένη με κεφαλαία γράμματα.



Μέσω της ανάρτησης κατηγόρησε δημοκρατικούς πως προσπαθούν να κρύψουν την
«αλήθεια» για τον εκατομμυριούχο χρηματομεσίτη και σύμβουλο επενδύσεων, που πέθανε σε φυλακή της Νέας Υόρκης το 2019, προτού δικαστεί για σειρά κακουργημάτων σεξουαλικής φύσης με θύματα ιδίως ανήλικα κορίτσια.


Στην ανάρτησή του ο πρόεδρος Τραμπ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Τζέφρι Eπστάιν, ο οποίος κατηγορήθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Τραμπ το 2019 (όχι τους Δημοκρατικούς!), ήταν Δημοκρατικός σε όλη του τη ζωή, δώρισε χιλιάδες δολάρια σε Δημοκρατικούς πολιτικούς και ήταν βαθιά συνδεδεμένος με πολλές γνωστές προσωπικότητες των Δημοκρατικών, όπως ο Μπιλ Κλίντον (ο οποίος ταξίδεψε με το αεροπλάνο του 26 φορές), ο Λάρι Σάμερς (ο οποίος μόλις παραιτήθηκε από πολλά διοικητικά συμβούλια, συμπεριλαμβανομένου του Χάρβαρντ), ο πολιτικός ακτιβιστής του Sleazebag, Ριντ Χόφμαν, ο ηγέτης της μειοψηφίας Χακίμ Τζέφρις (ο οποίος ζήτησε από τον Έπσταϊν να δωρίσει στην εκστρατεία του αφού απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον Eπστάιν), η Δημοκρατική βουλευτής Στέισι Πλάσκετ και πολλοί άλλοι.

Ίσως η αλήθεια για αυτούς τους Δημοκρατικούς και τις σχέσεις τους με τον Τζέφρι Eπστάιν σύντομα αποκαλυφθεί, επειδή ΜΟΛΙΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΕΠΣΤΑΙΝ! Όπως όλοι γνωρίζουν, ζήτησα από τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Μάικ Τζόνσον και τον Ηγέτη της Πλειοψηφίας της Γερουσίας Τζον Θουν να ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο στη Βουλή και τη Γερουσία, αντίστοιχα. Λόγω αυτού του αιτήματος, οι ψήφοι ήταν σχεδόν ομόφωνες υπέρ της ψήφισης. Υπό τις οδηγίες μου, το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει ήδη παραδώσει σχεδόν πενήντα χιλιάδες σελίδες εγγράφων στο Κογκρέσο.

Μην ξεχνάτε Η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν παρέδωσε ούτε ένα αρχείο ή σελίδα που να σχετίζεται με τον Δημοκρατικό Eπστάιν, ούτε μίλησε ποτέ γι’ αυτόν. Οι Δημοκρατικοί χρησιμοποίησαν το ζήτημα “Eπστάιν”, το οποίο τους επηρεάζει πολύ περισσότερο από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, προκειμένου να προσπαθήσουν να αποσπάσουν την προσοχή από τις εκπληκτικές μας Νίκες, συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου και όμορφου νόμου για τη μείωση των φόρων, των Ισχυρών Συνόρων, του Κανένας Άνδρας στα Γυναικεία Αθλήματα ή των Τρανς για Όλους, του τερματισμού του DEI, του τερματισμού του ρεκόρ του πληθωρισμού του Μπάιντεν, της μείωσης των τιμών, των μεγαλύτερων φορολογικών και κανονιστικών περικοπών στην Ιστορία, του τερματισμού ΟΚΤΩ πολέμων, της ανοικοδόμησης του Στρατού μας, της εξόντωσης των πυρηνικών δυνατοτήτων του Ιράν, της επένδυσης τρισεκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ, της δημιουργίας της «πιο καυτής» χώρας του κόσμου, ακόμη και της τεράστιας ήττας στους Δημοκρατικούς στο πρόσφατο καταστροφικό shutdown.

Για χρόνια, το Μεγάλο μας Έθνος έπρεπε να υπομείνει τη Ρωσία, τη Ρωσία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Ουκρανία, την Ουκρανία, την φάρσα παραπομπής #1, την φάρσα παραπομπής #2 και πολλά άλλα Κυνήγια Μαγισσών και Απάτες που δημιούργησαν οι Δημοκρατικοί, τα οποία ήταν όλα τόσο τρομερά και διχαστικά για τη Χώρα μας και έγιναν για να συγχύσουν, να εκτρέψουν την προσοχή και να αποσπάσουν την προσοχή από τη μεγάλη δουλειά που κάνουν οι Ρεπουμπλικάνοι και η κυβέρνηση Τραμπ. Αυτή η τελευταία φάρσα θα γυρίσει μπούμερανγκ στους Δημοκρατικούς, όπως ακριβώς έχουν κάνει και όλοι οι υπόλοιποι! Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας σε αυτό το θέμα. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ!».

"Αγκάθι" η υπόθεση

Η υπόθεση Επστάιν- με τον οποίο διατηρούσε φιλική σχέση για χρόνια ο ακόμη τότε επιχειρηματίας Τραμπ - μετατράπηκε σε αγκάθι στο πλευρό του το τελευταίο διάστημα, μολονότι ήταν ο ίδιος που τροφοδοτούσε θεωρίες συνωμοσίας και υποσχόταν πολύκροτες αποκαλύψεις προεκλογικά.

Η υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησής του Παμ Μπόντι διαβεβαίωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου πως το υλικό που σχετίζεται με την υπόθεση Eπστάιν θα δοθεί στη δημοσιότητα εντός 30 ημερών, όπως προβλέπει ο νόμος, υποσχόμενη «μέγιστη διαφάνεια».