Ζελένσκι: Έτοιμο το ειρηνευτικό σχέδιο Ουκρανίας και ΕΕ, σύντομα θα το παρουσιάσουμε στις ΗΠΑ
Η αιχμή για τη Ρωσία
"Μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες, αναμένουμε να προχωρήσουμε το συντομότερο δυνατό" τόνισε ο Ζελένσκι για το ειρηνευτικό σχέδιο για την Ουκρανία
Ζελένσκι: Όλα εξαρτώνται από το αν η Ρωσία είναι έτοιμη να σταματήσει την αιματοχυσία
«Εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να καταστήσουμε τα βήματα για την ειρήνη όσο το δυνατόν πιο εφικτά. Μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες, αναμένουμε να προχωρήσουμε το συντομότερο δυνατό» είπε ο Ζελένσκι.
Παράλληλα, επεσήμανε ότι η πρόοδος της διαδικασίας εξαρτάται από την ετοιμότητα της Ρωσίας να αναλάβει «αποτελεσματικά μέτρα» για τον τερματισμό του πολέμου και την αποτροπή της αναζωπύρωσης των εχθροπραξιών. «Όλα εξαρτώνται από το αν η Ρωσία είναι έτοιμη να σταματήσει την αιματοχυσία και να εμποδίσει την αναζωπύρωση του πολέμου», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Στο εγγύς μέλλον, θα είμαστε έτοιμοι να στείλουμε τα τελικά έγγραφα στις Ηνωμένες Πολιτείες» κατέληξε ο Ουκρανός πρόεδρος στην ανάρτησή του.
En