Συρία: Σουνιτική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα στο τζαμί με τους 8 νεκρούς - Είχε χτυπήσει ελληνορθόδοξο ναό
Πάνω από 20 τραυματίες
Η σουνιτική εξτρεμιστική οργάνωση ανακοίνωσε ότι ενεργοποίησε πολλούς εκρηκτικούς μηχανισμούς. Η ίδια οργάνωση είχε αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας σε εκκλησία της Δαμασκού τον Ιούνιο 2025
Η σουνιτική εξτρεμιστική οργάνωση, η Saraya Ansar al-Sunna, ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση κατά τζαμιού στη πόλη Χομς στην κεντρική Συρία. Από το χτύπημα ο απολογισμός ήταν 8 νεκροί και πάνω από 20 τραυματίες.
Συρία: Η Saraya Ansar al-Sunna είχε χτυπήσει ελληνορθόδοξο ναό
Η οργάνωση ανέφερε σε ανακοίνωση στο Telegram πως «οι μαχητές μας ανατίναξαν πολλούς εκρηκτικούς μηχανισμούς» και πως θα συνεχίσει τις επιθέσεις κατά «των απίστων και των αποστατών». Πρόκειται για την ίδια οργάνωση που είχε κάνει την επίθεση αυτοκτονίας στον ελληνορθόδοξο ναό του Προφήτη Ηλία της Δαμασκού τον περασμένο Ιούνιο, με απολογισμό 27 νεκρούς.
En