Η πρώτη αντίδραση από Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Ο Μαδούρο θα λογοδοτήσει επιτέλους στη δικαιοσύνη για τα εγκλήματά του
Tι αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ
"Μια νέα αυγή για τη Βενεζουέλα! Ο τύραννος έφυγε. Τώρα θα λογοδοτήσει επιτέλους στη δικαιοσύνη για τα εγκλήματά του", έγραψε ο Λαντάου στο X.
Στην πρώτη αντίδραση από το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Κρίστοφερ Λαντλαου, δήλωσε ότι ο Μαδούρο «θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τα εγκλήματά του».
«Μια νέα αυγή για τη Βενεζουέλα! Ο τύραννος έφυγε. Τώρα θα λογοδοτήσει επιτέλους στη δικαιοσύνη για τα εγκλήματά του», έγραψε ο Λαντάου στο X.
«Μια νέα αυγή για τη Βενεζουέλα! Ο τύραννος έφυγε. Τώρα θα λογοδοτήσει επιτέλους στη δικαιοσύνη για τα εγκλήματά του», έγραψε ο Λαντάου στο X.
A new dawn for Venezuela! 🙏 The tyrant is gone. He will now—finally—face justice for his crimes. 🇺🇸🇻🇪 pic.twitter.com/oNhW6b9soh
— Christopher Landau (@DeputySecState) January 3, 2026
En