Συγκλονίζει η μαρτυρία φίλου των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στο φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (27/01) στη Ρουμανία και ενώ μετέβαιναν στη Γαλλία για τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδα με τη Λιόν στο πλαίσιο του Europa League. Ο Σάκης Λαγογιάννης, ιδιοκτήτης ψητοπωλείου, μιλώντας στο MEGA περιέγραψε πως τα παιδιά ήταν πολύ χαρούμενα που θα πήγαιναν στον αγώνα. «Τον περίμεναν πώς και πώς», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε: Θρήνος στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας για το τροχαίο στη Ρουμανία με οπαδούς του ΠΑΟΚ: "Όλοι πιτσιρίκια είναι" (Bίντεο)

«Ήταν χαρούμενοι. Πάντα ήταν χαρούμενοι, σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο εξωτερικό πήγαιναν», περιγράφει ο άνθρωπος που είδε κάποιους από τους φιλάθλους, λίγες ώρες πριν το μοιραίο ταξίδι.


"Τα θύματα δεν ήταν πάνω από 30 ετών"

Αναφορικά με την ηλικία των θυμάτων ο ιδιοκτήτης ψητοπωλείου αναφέρει: «Τα παιδιά δεν ήταν πάνω από 30».