Τραμπ για πρίγκιπα Άντριου: "Είναι πολύ λυπηρό, είναι πολύ κακό για τη βασιλική οικογένεια" (Βίντεο)
Η αναφορά στον Κάρολο
Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε "πολύ λυπηρή" την υπόθεση του πρίγκιπα Άντριου σχετικά με τον Τζέφρι Επστάιν, ενώ αναφέρθηκε με θετικά λόγια για τον βασιλιά Κάρολο
«Είναι ένα ζήτημα πολύ λυπηρό», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ απαντώντας σε ερώτηση για την υπόθεση του Πρίγκιπας Άντριου, ο οποίος φέρεται να κρατήθηκε από την αστυνομία για 12 ώρες σχετικά με τις σχέσεις του με τον Τζέφρι Επστάιν. Μιλώντας σε δημοσιογράφους που τον συνόδευαν στο ταξίδι του στη Τζόρτζια, ο Τραμπ περιορίστηκε να σχολιάσει την υπόθεση λέγοντας «κρίμα». «Νομίζω ότι είναι πολύ λυπηρό. Νομίζω ότι είναι πολύ κακό για τη βασιλική οικογένεια. Είναι πολύ, πολύ λυπηρό», είπε ακόμη και πρόσθεσε: «Για μένα, είναι πολύ λυπηρό». Ο Τραμπ αναφέρθηκε και στο βασιλιά Κάρολο, ο οποίος «προφανώς θα έρθει πολύ σύντομα στη χώρα μας». «Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος, ο βασιλιάς», σχολίασε.
Διαβάστε: Τραμπ κατά Ομπάμα για "απόρρητες πληροφορίες" περί εξωγήινων - "Δεν ξέρω αν είναι πραγματικοί ή όχι, έκανε όμως μεγάλο λάθος"
Ερωτήθηκε μάλιστα και αν πιστεύει ότι θα συλληφθούν και οι Αμερικανοί συνεργάτες του Τζέφρι Επστάιν, οπότε είχε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις γνώσεις του: «Είμαι κατά κάποιον τρόπο ειδικός στο θέμα, γιατί έχω απαλλαγεί πλήρως από κάθε ευθύνη. Αυτό είναι πολύ ωραίο. Μπορώ να μιλήσω για αυτό με πολύ ωραίο τρόπο. Νομίζω ότι είναι κρίμα. Δεν έκανα τίποτα».
Διαβάστε: Τραμπ κατά Ομπάμα για "απόρρητες πληροφορίες" περί εξωγήινων - "Δεν ξέρω αν είναι πραγματικοί ή όχι, έκανε όμως μεγάλο λάθος"
Τραμπ: "Είναι πραγματικά ενδιαφέρον γιατί κανείς δεν μιλούσε για τον Έπσταϊν όταν ήταν ζωντανός"
Το BBC υπενθυμίζει ότι ο Τραμπ έκανε παρόμοιες δηλώσεις τον Νοέμβριο, λέγοντας ότι ένιωθε «άσχημα» για τη βασιλική οικογένεια μετά την αφαίρεση του τίτλου του Άντριου. Είπε ακόμη ότι «είναι πραγματικά ενδιαφέρον γιατί κανείς δεν μιλούσε για τον Έπσταϊν όταν ήταν ζωντανός, αλλά τώρα μιλούν. Εγώ είμαι αυτός που μπορεί να μιλήσει γι' αυτό γιατί έχω απαλλαγεί εντελώς. Δεν έκανα τίποτα».Ερωτήθηκε μάλιστα και αν πιστεύει ότι θα συλληφθούν και οι Αμερικανοί συνεργάτες του Τζέφρι Επστάιν, οπότε είχε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις γνώσεις του: «Είμαι κατά κάποιον τρόπο ειδικός στο θέμα, γιατί έχω απαλλαγεί πλήρως από κάθε ευθύνη. Αυτό είναι πολύ ωραίο. Μπορώ να μιλήσω για αυτό με πολύ ωραίο τρόπο. Νομίζω ότι είναι κρίμα. Δεν έκανα τίποτα».
DOOCY: On Prince Andrew, do you think American associates of Jeffrey Epstein will wind up in handcuffs too?
— Aaron Rupar (@atrupar) February 19, 2026
TRUMP: I'm the expert in a way because I've been totally exonerated. That's very nice. I can actually speak about it very nicely. I think it's a shame. I did nothing. pic.twitter.com/PiGVUfNbzV
En