Για τα νέα δεδομένα που επικρατούν στο Ισραήλ, με τις σειρήνες να ηχούν και τον κόσμο να προσφεύγει πανικόβλητος στα καταφύγια από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, λόγω της επιχείρησης εναντίον του Ιράν, ο κάτοικος του Ισραήλ Ιωνάθαν Ιατρού, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Στιχομυθίες» με την Τζούλη Τσίγκα.

Δίνοντας μία εικόνα από το Ισραήλ, ο κ.Ιατρού είπε ειδικότερα τα εξής: «Στις 08:10 ήχησαν οι σειρήνες, επικράτησε πανικός, τρέξαμε στα καταφύγια. Μας λένε να είμαστε κοντά γιατί περιμένουμε απάντηση από το Ιράν».

«Η επιχείρηση έχει όνομα λέγεται "Ασπίδα του Ιούδα". Πλήττονται κυβερνητικοί στόχοι στο Ιράν, ο κόσμος έχει κουραστεί, εδώ και ενάμιση μήνα περιμένουμε επίθεση» συμπλήρωσε.