Αναστάτωση έχει προκληθεί στην Κύπρο τις τελευταίες ώρες μετά τα πλήγματα που προκάλεσε πτώση drone στη βρετανική βάση στη Λεμεσό. Στο πλαίσιο αυτό, η εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες ανακοίνωσε την αναβολή του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο.

Διαβάστε: Επίθεση ΗΠΑ & Ισραήλ στο Ιράν: Διευρύνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή - Ετοιμοπόλεμες Γερμανία & Γαλλία - Συναγερμός στην Κύπρο, χτυπήθηκε πετρελαϊκή εγκατάσταση στη Σαουδική Αραβία, "πολλά αμερικανικά μαχητικά συνετρίβησαν στο Κουβέιτ" (Live όλες οι εξελίξεις)

«Τις πρώτες πρωινές ώρες είχαμε ένα μεμονωμένο περιστατικό ενός UAV (drone) που στόχευσε τη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι της Κύπρου, με κάποιες περιορισμένες ζημιές. Η ακριβής προέλευση του UAV βρίσκεται υπό επαλήθευση, αλλά έχει επιβεβαιωθεί ότι η Δημοκρατία δεν ήταν στόχος επίθεσης», δήλωσε εκπρόσωπος της Κυπριακής Προεδρίας. «Δεδομένης αυτής της απρόβλεπτης εξέλιξης που δυστυχώς επηρέασε τις σημερινές πτήσεις προς την Κύπρο, η Κυπριακή Προεδρία αποφάσισε να αναβάλει το άτυπο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων για μεταγενέστερη ημερομηνία,» καταλήγει η ανακοίνωση του εκπροσώπου.