Την ευθύνη για το χτύπημα σε διυλιστήριο στη Χάιφα ανέλαβε ο στρατός του Ιράν, αναρτώντας βίντεο στα social media με την εκτόξευση των drones που στόχευσαν τις ισραηλινές εγκαταστάσεις.

Διαβάστε: ABC News: Το Ιράν ίσως ενεργοποίησε "πυρήνες εν υπνώσει" στο εξωτερικό μετά την εξόντωση του Χαμενεΐ


"Ο στρατός του Ιράν επιτέθηκε με drones στο διυλιστήριο πετρελαίου και φυσικού αερίου στη Χάιφα"

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του: «Σε απάντηση στην επίθεση κατά των πετρελαϊκών αποθηκών στην Τεχεράνη, ο στρατός του Ιράν επιτέθηκε με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) στο διυλιστήριο πετρελαίου και φυσικού αερίου και στις δεξαμενές καυσίμων του Σιωνιστικού καθεστώτος στη Χάιφα».

«Η μάχη ενάντια στους εγκληματίες της Αμερικής και στο παιδοκτόνο Σιωνιστικό καθεστώς συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη του μετώπου της αλήθειας επί του ψεύδους», συμπληρώνει.