Κούβα: Αναγγέλλει την αποφυλάκιση 51 κρατούμενων έπειτα από συνομιλίες με το Βατικανό
Τι αναφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών
Όπως αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών η κυβέρνηση της Κούβας αποφάσισε να αποφυλακίσει 51 κρατούμενους έπειτα από συνομιλίες με το Βατικανό
Η κυβέρνηση της Κούβας ανακοίνωσε χθες Πέμπτη (12/3) την απόφαση να απελευθερώσει 51 κρατούμενους «τις επόμενες ημέρες», σε ένδειξη «καλής θέλησης» έναντι του Βατικανού.
Το κείμενο, που δεν αποκαλύπτει τα ονόματα των ωφελουμένων, ούτε τα αδικήματα για τα οποία καταδικάστηκαν, διευκρινίζει πως πρόκειται για φυλακισμένους που έχουν εκτίσει «μεγάλο μέρος των ποινών τους» και επέδειξαν «καλή διαγωγή κατά τη διάρκεια της κράτησής τους».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κούβα: Αποφάσισε να αποφυλακίσει 51 κρατούμενους έπειτα από συνομιλίες με το Βατικανό
Όπως αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε μέσω Telegram: «Σε πνεύμα καλής θέλησης και στο πλαίσιο των στενών και ομαλών σχέσεων ανάμεσα στο κράτος της Κούβας και στο Βατικανό», η Αβάνα «αποφάσισε να απελευθερώσει 51 πρόσωπα που έχουν καταδικαστεί σε ποινές στέρησης της ελευθερίας τους».Το κείμενο, που δεν αποκαλύπτει τα ονόματα των ωφελουμένων, ούτε τα αδικήματα για τα οποία καταδικάστηκαν, διευκρινίζει πως πρόκειται για φυλακισμένους που έχουν εκτίσει «μεγάλο μέρος των ποινών τους» και επέδειξαν «καλή διαγωγή κατά τη διάρκεια της κράτησής τους».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
En