Νεκρή εντοπίστηκε στο σπίτι της στην Τουρκία η 27χρονη influencer Αϊσεγιούλ Ερασλάν, ενώ όπως μετέδωσε η DailyMail, η αστυνομία ενημερώθηκε από συγγενείς της, οι οποίοι χτυπούσαν την πόρτα του σπιτιού και δεν άνοιγε, ούτε απαντούσε στα τηλέφωνά τους. Η Τουρκάλα influencer φαίνεται ότι είχε επιστρέψει στο σπίτι της στις 11 Μαρτίου μετά από ταξίδι στην Αίγυπτο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sözcü, περίπου μία ώρα πριν η 27χρονη αφήσει την τελευταία της πνοή, στο σπίτι της είχε βρεθεί ο ηθοποιός Σουνάι Κουρτουλούς. Ο Τούρκος ηθοποιός ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος, όπως μεταδίδει η Cumhuriyet. Οι συνήγοροι του Κουρτουλούς ανακοίνωσαν ότι «ανακρίθηκε απλώς στο πλαίσιο της έρευνας και έχει παράσχει τις απαραίτητες καταθέσεις στις αρμόδιες αρχές από την αρχή της διαδικασίας». Ο Κουρτουλούς «δεν βρισκόταν στον τόπο του συμβάντος τη στιγμή που αυτό συνέβη. Είμαστε βαθιά θλιμμένοι για τον θάνατο της Αϊγεσούλ Ερασλάν. Προσευχόμαστε για το έλεος του Θεού πάνω της και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της, τους συγγενείς και τους αγαπημένους της».

Διαβάστε: Toυρκία: Ο αστυνομικός που έριξε χημικά στη "γυναίκα με το κόκκινο φόρεμα" στις διαδηλώσεις στο Γκεζί, καταδικάστηκε να φυτεύσει 300 δέντρα! (Βίντεο)


Θάνατος 27χρονης
influencer στην Τουρκία – "Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανέναν", έγραφε

Μετά από έρευνα από ομάδες έρευνας τόπου εγκλήματος και του εισαγγελέα στο διαμέρισμα, η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Ιατροδικαστικού Ινστιτούτου. Σύμφωνα με την Hurriyet πριν από τον θάνατό της, η Ερασλάν είχε γράψει στα social media: «Θα υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να μοιραστώ, πράγματα που δεν γνωρίζετε, πράγματα που δεν σας έχω πει. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ήμουν πολύ καλός άνθρωπος. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανέναν».


"Ήμουν πολύ καλός άνθρωπος εδώ και χρόνια, αλλά η καρδιά μου είναι πληγωμένη"

Σε σημειώσεις που βρέθηκαν στο σπίτι της 27χρονης φέρεται να έγραφε: «Ήμουν πολύ καλός άνθρωπος εδώ και χρόνια, δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα κακό σε κανέναν, αλλά η καρδιά μου είναι πληγωμένη και δεν μπορώ να το ξεπεράσω, λυπάμαι. Παρακαλώ φροντίστε καλά τα σκυλιά μου, δεν μπορώ να ξεπεράσω κάποια πράγματα, είτε είμαι ευαίσθητη είτε η ζωή είναι πολύ άσχημη, ζητώ επίσης συγγνώμη από τον πατέρα μου, είμαι τόσο μόνη όσο η μητέρα μου. Δεν έχω βιώσει ποτέ μητρική ή πατρική αγάπη σε αυτήν τη ζωή, έχω βιώσει πολλή βία».

Μάλιστα, ένας φίλος της 27χρονης φέρεται να κατάθεσε ότι η influencer είχε επιχειρήσει δύο φορές να αυτοκτονήσει. Σημειώνεται πως σύμφωνα με την Hurriyet, μετά την ανακάλυψη της σορού της 27χρονης influencer, δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ότι «η Ερασλάν δολοφονήθηκε». Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του με την κατηγορία της «δημόσιας διάδοσης παραπλανητικών πληροφοριών».