Φρουροί της Επανάστασης: Απειλούν με επιθέσεις εναντίον 18 αμερικανικών εταιρειών - Μεταξύ άλλων στο στόχαστρο είναι Microsoft, Google, Apple, Intel, IBM, Tesla και Boeing
Στο στόχαστρο κολοσσοί
Οι 18 εταιρείες που απειλούν με επιθέσεις οι Φρουροί της Επανάστασης περιλαμβάνουν Microsoft και Google
Διαβάστε: Το Ιράν επιβεβαίωσε τον θάνατο του διοικητή του Ναυτικού των Φρουρών της Επανάστασης
Φρουροί της Επανάστασης: Απειλούν με επιθέσεις εταιρείες - κολοσσούς
Οι 18 εταιρείες που απειλούν οι Φρουροί της Επανάστασης περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τις Microsoft, Google, Apple, Intel, IBM, Tesla και Boeing. «Αυτές οι εταιρείες θα πρέπει να αναμένουν την καταστροφή των αντίστοιχων μονάδων τους ως απάντηση για κάθε τρομοκρατική ενέργεια στο Ιράν, αρχής γενομένης από τις 8 το βράδυ ώρα Τεχεράνης την Τετάρτη 1η Απριλίου», τονίζουν στην ανακοίνωσή τους οι Φρουροί της Επανάστασης.
Πιο αναλυτικά, οι Φρουροί ανακοίνωσαν ότι οι επιθέσεις ξεκινούν από 1η Απριλίου, σημειώνοντας: «Αγνοήσατε τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις μας σχετικά με την ανάγκη να σταματήσουν οι επιχειρήσεις και σήμερα, ως αποτέλεσμα των τρομοκρατικών επιθέσεων που πραγματοποιήσατε εσείς και οι Ισραηλινοί σύμμαχοί σας, έχασαν τη ζωή τους αρκετοί Ιρανοί πολίτες.
Δεδομένου ότι βασικό ρόλο στον σχεδιασμό και την παρακολούθηση των στόχων διαδραματίζουν αμερικανικές εταιρείες πληροφορικής και τεχνητής νοημοσύνης, ως αντίδραση σε αυτές τις τρομοκρατικές επιχειρήσεις, από εδώ και στο εξής οι κύριοι φορείς που εμπλέκονται ουσιαστικά σε τρομοκρατικές επιχειρήσεις θα θεωρούνται νόμιμοι στόχοι μας».
En