Λουιζιάνα: Μόλις για 90 ημέρες στη φυλακή η πρώην δήμαρχος που βίασε 16χρονο (Εικόνες)
Είχε εκλεγεί το 2018
Το περιστατικό του βιασμού ανηλίκου σημειώθηκε το 2024 στο ΝτεΡίντερ της Λουιζιάνα των ΗΠΑ
Μόλις 90 μέρες πέρασε πίσω από τα σίδερα της φυλακής πρώην δήμαρχος της Λουιζιάνα, στις ΗΠΑ, για βιασμό ανήλικου. Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε το 2024 στο ΝτεΡίντερ. Η οικογένεια του 16χρονου ζήτησε επανεξέταση της ποινής, όμως ο δικαστής απέρριψε το αίτημα, με την πρώην δήμαρχο να αποφυλακίζεται.
Λουιζιάνα: Το χρονικό του βιασμού
Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, η Μίστι Ρόμπερτς το 2018 εξελέγη δήμαρχος στο ΝτεΡίντερ. Σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν στο δικαστήριο, η ίδια μέθυσε τον ενήλικο, επειδή δεν ενέδιδε στο φλερτ της. Τελικά, τον πήγε σε δωμάτιο του σπιτιού και τον βίασε, με παιδί να βιντεοσκοπεί το γεγονός.
Η Ρόμπερτς πήρε αντισυλληπτικό χάπι και κατηγόρησε τον νεαρό, σημειώνοντας πως η ίδια είναι αθώα. Εν τέλει, κρίθηκε ένοχη και της επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 δολαρίων, καθώς και δυο ποινές, με αναστολή, με αποτέλεσμα να εκτίσει μόνο τις 90 ημέρες.
Sicko former small-town mayor Misty Roberts sprung from prison after serving measly 90 days for raping teen at pool party https://t.co/7GjcfwGc76 pic.twitter.com/EUEULkQ2JN
— New York Post (@nypost) September 8, 2026
En