Στέλεχος τράπεζας το βράδυ γινόταν πόρνη πολυτελείας! Συγκεκριμένα, πρόκειται για στέλεχος της Ολλανδικής Κεντρικής Τράπεζας «De Nedelrlandsche Bank» η οποία και απολύθηκε μετά την αποκάλυψη πως ζούσε διπλή ζωή, όπως αποκάλυψε η dailymail

Τα τελευταία έξι χρόνια, η Κοντσίτα Βαν Ντερ Γουλ, (Conchita van der Waal) πραγματοποιούσε τις σεξουαλικές φαντασιώσεις πολλών αντρών για 450 ευρώ την ώρα. Μάλιστα, υποστήριζε στην αγγελία της πως όσο πιο «kinky» ήταν οι πελάτες, τόσο το καλύτερο, αφού αρέσκονταν να μεταμορφώνεται σε «αφέντρα».

Το πραγματικό όνομα του τραπεζικού στελέχους δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, ωστόσο στο site που διατηρούσε για τη βραδινή δουλειά της έχει φωτογραφίες για ιδιαίτερα γούστα.

150415185039_9822

«Έχω διεθνή καριέρα στα χρηματοοικονομικά. Συναντήσεις, όμορφα κοστούμια, δαντελωτά καλσόν, ζαρτιέρες, γόβες στιλέτο. Μακάρι να ήξεραν οι συνεργάτες μου πως τα βράδια απολαμβάνω το χόμπι μου ως πόρνη…», γράφει ενώ λέει πως το αγαπημένο της «πράγμα» είναι το «πρόστυχο σεξ με άγριους και άτακτους άντρες που δεν γνωρίζω».

150415185041_1312

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα διωχθεί για φοροδιαφυγή, αφού δεν δήλωνε το ΦΠΑ του «χόμπι» της στην εφορία, μιας και η πορνεία στην Ολλανδία είναι νόμιμη.

Δείτε και το σχετικό Video: