Ένα νέο βίντεο από το εφιαλτικό ταξίδι που έζησαν 4.500 επιβάτες ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει την τρομακτική στιγμή που πελώρια κύματα, ύψους 9 μέτρων χτυπούν το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Royal Caribbean.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο του 2016, όπου το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο έπεσε σε τυφώνα και αναγκάστηκε να γυρίσει στο Νιου Τζέρσεϊ λίγο αφού είχε ξεκινήσει το ταξίδι του, με προορισμό το λιμάνι του Κανάβεραλ στη Φλόριντα

Μέσα στο πλοίο βρίσκονταν 4.500 επιβάτες και 1.600 μέλη του πληρώματος, κατά τη διάρκεια της θαλασσοταραχής προκλήθηκαν πού μεγάλες ζημιές στο κατάστρωμα και σε άλλους χώρους, ενώ κατά τη διάρκεια της καταιγίδας, το πλοίο έγερνε τουλάχιστον κατά 45 μοίρες!

Το βίντεο «ανέβασε» σε διαδικτυακή πλατφόρμα επιβάτης του πλοίου, ο οποίος βρισκόταν μαζί με την παρέα του στον τρίτο όροφο του πλοίου από όπου έβλεπαν τα κύματα να καλύπτουν τα παράθυρα του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου.

Μάλιστα το βίντεο τραβήχτηκε λίγα λεπτά αφότου ο καπετάνιος έδωσε εντολή από τα μεγάφωνα να κατευθυνθούν όλοι οι επιβάτες στις καμπίνες τους και να μείνουν ψύχραιμοι για όση ώρα το κρουαζιερόπλοιο θα αντιμετώπιζε την καταιγίδα.