Ένας άνδρας από το Σάρεϊ της Αγγλίας, έχασε τις αισθήσεις του και νοσηλεύτηκε, μετά την κατανάλωση ενός μπουκαλιού Satan’s Shot Vodka, το οποίο μοιράστηκε με λίγους φίλους του.

Το συγκεκριμένο ποτό, περιέχει μεταξύ των συστατικών του και πιπεριές Carolina Reapers, που αποτελούν τα πιο καυτά τσίλι του κόσμου.

 



Η 42χρονη Emma Mirrington, αγόρασε μια Satan's Shot Vodka εν όψει ενός τοπικού φεστιβάλ πριν από λίγες ημέρες, με σκοπό να τη μοιραστεί με την παρέα της.

Έτσι λοιπόν μαζεύτηκαν όλοι τους σε μια παμπ και ξεκίνησαν να πίνουν το πότο, αγνοώντας παντελώς την προειδοποίηση που αναγραφόταν στη συσκευασία του και που χαρακτηριστικά έλεγε: «Μόνο ο ίδιος ο Σατανάς είναι αρκετά γενναίος για να πιει αυτή τη βότκα καθαρή, αν αισθάνεστε άφοβοι και θέλετε να πιείτε με τον Σατανά, θα αισθανθείτε σαν να καίτε στην ίδια την κόλαση».

Φαίνεται όμως, ότι η εταιρεία παραγωγής της βότκας δεν υπερέβαλλε καθόλου, αφού βάση όσων ακολούθησαν είναι ξεκάθαρο ότι η βότκα του σατανά μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στον ανθρώπινο οργανισμό.

Όπως δήλωσε η ίδια η Mirrington σε τοπική εφημερίδα, 8 άτομα από την παρέα της είχαν πρόβλημα λόγω του ποτού, ενώ η ίδια δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο.

Τα ακριβή συμπτώματα που παρουσίασαν οι άτυχοι που τη δοκίμασαν δεν έγιναν γνωστά, η μόνη και πιο σημαντική πληροφορία όμως, είναι ότι ένας από αυτούς ένιωθε τόσο χάλια που χρειάστηκε να καλέσουν ασθενοφόρο.

Όπως επιβεβαίωσαν οι νοσοκόμοι που φρόντισαν το νεαρό άνδρα, εκείνος ήταν σε κατάσταση αναισθησίας μετά από την κατανάλωση μια συγκεκριμένης βότκας.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για το περιστατικό, ενώ η 42χρονη που παραδέχτηκε ότι ήταν αυτή που αγόρασε το ποτό, εύχεται να μη βρεθεί κανείς στη θέση του δύστυχου φίλου της.

Όσον αφορά τις καυτές πιπεριές, δε φαίνεται να έχουν καμία σχέση με το περιστατικό, αφού αν κάποιος τις φάει και τον κάψουν πολύ θα έχει άλλου είδους αντιδράσεις.

Παρόλα αυτά, το συμπέρασμα είναι ένα: ότι ποτό και αν περιέχει το όνομα του Σατανά, καλύτερα να μην το δοκιμάσετε.

πηγη E-Radio.gr