Τα ατυχήματα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε «συνηθισμένα» αλλά όταν συμβούν μπορούν να προκαλέσουν αφόρητους πόνους αλλά και το αίσθημα της ντροπής. Ειδικά εάν το ατύχημα δεν συμβεί στην ασφαλή περιοχή του σπιτιού.

Ένας 47χρονος Βρετανός, ωστόσο, μετά από μία βραδιά παθιασμένου σεξ με τη σύντροφό του δεν φανταζόταν πως το πέος του θα έσπαγε. Και η σιγουριά ήταν τέτοια που το αντιλήφθηκε… 12 ώρες μετά. Ήταν ικανός και για άλλη συνουσία ενώ το πέος του είχε κανονική στύση.

Ο άνδρας που παρέμεινε ανώνυμος, μετά από 12 ώρες παρατήρησε το πέος του που άρχισε να μελανιάζει ενώ ουρούσε αίμα. Τότε πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί δεν μπορούσαν να το εξετάσουν καθώς το σημείο είχε πρηστεί σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσαν να το αγγίξουν. Τελικά η περιπέτεια του άνδρα όπως φαίνεται θα τελειώσει μετά από περίπου δύο εβδομάδες.

Ο γιατρός που τον εξέτασε σχολίασε πως «οι εραστές πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί όταν προσπαθούν να αλλάξουν απότομα στάσεις στο σεξ».