Επιμένει να διαψεύδει κάθε σχέση της προεκλογικής καμπάνιας του με τις κατηγορίες που αποδίδονται στους τρεις πρώην συνεργάτες του ο Ντόναλντ Τραμπ. 

Στα νεα tweets του ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε πως «τα fake news δουλεύουν υπερωρία» και τόνισε ξανά πως δεν υπήρξε καμία συνωμοσία με τη Ρωσία και πως οι κατηγορίες που αφορούν τους Πολ Μάναφορτ και Ρικ Γκέιτς αναφέρονται σε επαγγελματικές δραστηρίοτητες τους πριν αναλάβουν ρόλο στην καμπάνια του. 

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, μεταξύ άλλων για συνωμοσία εναντίον των ΗΠΑ και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.  

 Ακόμη πιο έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου για τον Ελληνοαμερικανό Τζόρτζ Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει ηδη ομολογήσει πως, με την ενθάρρυνση κι άλλων συνεργατών της καμπάνιας, είχε επιδιώξει να κανονίσει ένα ραντεβού Τραμπ-Πούτιν με διαμεσολαβητή έναν αλλοδαπό που του συστήθηκε ως «καθηγητής». Ομολόγησε επίσης πως ο «καθηγητής» εμφανιζόταν ως διαμεσολαβητής εκ μέρους της ρωσικής κυβέρνησης και του έταξε πληροφορίες σε βάρος της Χίλαρι Κλίντον.

Ο Τραμπ χαρακτήρισε σήμερα «ψεύτη» τον Παπαδόπουλος και υποβάθμισε τον ρόλο που είχε στην προεκλογική εκστρατεία του, γράφοντας πως επρόκειτο για έναν άγνωστο νεαρό εθελοντή. 

«Λίγοι ήξεραν τον χαμηλού επιπέδου νεαρό εθελοντή, το όνομα του οποίου είναι Τζορτζ και ο οποίος απέδειξε ήδη ότι ήταν ένας ψεύτης. Ερευνήστε για τους DEMS! (σ.σ.: τους Δημοκρατικούς)», υποστήριξε ο πρόεδρος. 

Ωστόσο στοιχεία που δημοσιεύουν τα αμερικανικά ΜΜΕ από την περίοδο της προεκλογικής καμπάνιας, όπως φωτογραφίες κι ενημερώσεις από τις συναντήσεις που έκανε ο τότε υποψήφιος πρόεδρος διαψεύδουν τις διαβεβαιώσεις του Τραμπ. Μεταξύ άλλων τα ΜΜΕ δημοσιεύουν αυτό το μπάνερ της καμπάνιας Τραμπ, το οποίο απεικονίζει το συμβούλιο με το οποίο συζητούσε θέματα διεθνών σχέσεων και ασφάλειας.