Φρικιαστικές στιγμές έζησε μια 82χρονη γυναίκα στην Ισπανία όταν της επιτέθηκαν δύο σκυλιά ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από την εκκλησία.

Οι διασώστες που είδαν πρώτοι τη γυναίκα περιέγραψαν ότι «τα πόδια της ήταν σκισμένα έως το κόκαλο» καθώς τα σκυλιά είχαν κόψει και τα δύο πόδια της άτυχης ηλικιωμένης από τα γόνατα και κάτω.

Τα δύο μπουλντόγκ που ξέφυγαν από ένα σπίτι δάγκωσαν την 85χρονη και στο κεφάλι, με τους γιατρούς να χρειάζεται να ράψουν το δέρμα που ξεκόλλησε.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα σκυλιά έσερναν τη γυναίκα για περίπου 30 μέτρα μέχρι να παρέμβει η κόρη της και με όπλο μια ομπρέλα να κατορθώσει να τα απομακρύνει (σ.σ. στη φωτογραφία άρθρου φαίνονται τα αίματα στον δρόμο).

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα κάποια στιγμή προσπάθησε να σκαρφαλώσει έναν τοίχο με τα δύο σκυλιά να την τραβάνε ξανά στο έδαφος προκειμένου να συνεχίσουν την επίθεσή τους.

Τα τραύματα της 85χρονης είναι τόσο σοβαρά που οι γιατροί εκτιμούν ότι έχει «ελάχιστες πιθανότητες» επιβίωσης.

Ο δήμαρχος της πόλης Κοβέλο στη Γαλικία, όπου συνέβη το τρομακτικό γεγονός, υποστηρίζει ότι όλοι φοβόντουσαν πως κάτι τέτοιο ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, καθώς είχαν δει αρκετές φορές τα δύο σκυλιά να τρέχουν ελεύθερα.

Όσο για τα σκυλιά, έχουν τεθεί σε περιορισμό μέχρι να αποφασιστεί η τύχη τους.