Η νεαρή πριγκίπισσα είναι εγγεγραμμένη στο νηπιαγωγείο Willocks, το οποίο ξεκινά αύριο, 4 Ιανουαρίου, την ανοιξιάτικη περίοδο, με την Σάρλοτ να ξεκινά με πλήρες ωράριο.

Στα βρετανικά ΜΜΕ περιμένουν μάλιστα πώς και πώς και την πρώτη φωτογραφία της 2χρονης πριγκίπισσας με τη μητέρα της, τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, προκειμένου να τη μοιράσει την πρώτη μέρα του νηπιαγωγείου όπως έκανε και την πρώτη μέρα στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ το 2016.

«Είμαστε ευτυχείς που ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξαν το νηπιαγωγείο Willcocks για την πριγκίπισσα Σάρλοτ. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τη Σάρλοτ στο νηπιαγωγείο μας τον Ιανουάριο», ανέφερε το νηπιαγωγείο σε ανακοίνωσή του.

Το σχολείο κοστίζει 14.500 λίρες ετησίως και χαρακτηρίζεται ως «παραδοσιακό νηπιαγωγείο που διατηρεί σε υψηλά πρότυπα το ήθος, την αριστεία και τους καλούς τρόπους». Το σχολείο στην τελευταία επιθεώρηση της Ofsted χαρακτηρίστηκε ως «εξαιρετικό».

Η έκθεση αναφέρεται στην ιστοσελίδα του σχολείου και μεταξύ άλλων λέει: «Τα παιδιά κάνουν εξαιρετική πρόοδο, λόγω των σχολαστικών δεξιοτήτων σχεδιασμού του προσωπικού για την εξασφάλιση των ατομικών μαθησιακών αναγκών τους... Δεν χάνεται χρόνος και τα παιδιά απολαμβάνουν μια παραγωγική μαθησιακή εμπειρία».