Ένα ακόμη σεξουαλικό σκάνδαλο ήρθε να ξεσπάσει στη Βρετανία, με την διάσημη Βρετανίδα αρπίστρια, Ντάνιελ Πέρετ, να είναι κατηγορούμενη μαζί με τον πρώην σύντροφό της, Ρίτσαρντ Μπάρτον Γουντ, για σεξουαλική επαφή με ένα 14χρονο αγόρι πριν από 30 περίπου χρόνια.

Η Πέρετ που έχει ερμηνεύσει μεγάλα κομμάτια της βρετανικής μουσικής και μάλιστα, μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ στα 70α γενέθλιά του πρίγκιπα Φίλιππου, είχαν παρασύρει με τον τότε εραστή της έναν νεαρό, ο οποίος δήλωσε πως εκείνη τη περίοδο «ένοιωθε άνετα» δίπλα στους δύο ενήλικους και μοιράζονταν μαζί τους το κρεβάτι τους.

Ο εισαγγελέας ανέφερε πως ο σύντροφος της αρτίστας, έδινε λεφτά στον νεαρό για να αγοράζει τσιγάρα και αλκοόλ, ενώ έκαναν μαζί και χρήση κάνναβης. Σύμφωνα με τη καταγγελία του ενήλικου – πλέον – θύματος, ο Γουντ τον κακοποίησε σεξουαλικά αρκετές φορές, ενώ η Πέρετ τον πήρε μαζί της στο κρεβάτι προχωρώντας σε σεξουαλικές πράξεις παρουσία του συντρόφου της σε διαμέρισμα στο Λονδίνο.

Εις βάρος του επίτροπου εκκρεμούν έξι κατηγορίες, ενώ η Πέρετ είναι κατηγορούμενη για οκτώ ποινικά αδικήματα, ωστόσο και οι δύο δηλώνουν αθώοι και πως το θύμα προσπαθούσε να τους εκβιάσει για να πάρει λεφτά.