Νέα επίθεση με ρουκέτες εξαπέλυσαν οι σιίτες αντάρτες Χούθι, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον εννέα άνθρωποι, ανάμεσά τους ένας εικονολήπτης, μια γυναίκα και ένα παιδί, στην επαρχία Τάιζ, στη νοτιοδυτική Υεμένη.

Οι επιθέσεις μεταξύ των ανταρτών και της ηγεσίας της Σαουδικής Αραβίας συνεχίζονται στη χώρα, με τα συμμαχικά αεροσκάφη να πλήττουν κτίριο όπου στεγαζόταν μια κλινική, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν επτά άνθρωποι, εκ των οποίων τα πέντε ήταν παιδιά.

Στην πόλη Τάιζ, έξι ρουκέτες εβλήθησαν κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ενός κτιριακού συγκροτήματος των υπηρεσιών ασφαλείας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερις στρατιωτικοί και πέντε πολίτες, σε ένα μπαράζ επιδρομών στη χώρα της Υεμένης. Στα εγκαίνια του κτιρίου ήταν παρών και ο υφυπουργός Εσωτερικών της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης της Υεμένης, όπου ένας εικονολήπτης έχασε τη ζωή του.

Οι σιίτες αντάρτες επιβεβαίωσαν ότι επιτέθηκαν εναντίον των εγκαταστάσεων με βαλλιστικούς πυραύλους και έκαναν λόγο για δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, είδηση που ακόμη ελέγχεται.