Η Σβετλάνα Σαπόγκοβα έπεσε θύμα απαγωγής και στη συνέχεια βιασμού από τον 19χρονο Ντανίλ Τσέσκο. Η βιαιότητα των ζημιών που προκλήθηκαν στα γεννητικά της όργανα ήταν τέτοια, που λίγες ώρες αργότερα η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο φερόμενος ως δράστης άρπαξε τη γυναίκα με τη βία και την έβαλε στο αυτοκίνητό του. Εκεί, την βίασε με ένα γρύλο αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, ο 19χρονος κακοποίησε σε τέτοιο βαθμό τη 41χρονη γυναίκα που αποκολλήθηκε η μήτρα της. Ο νεαρός τραβούσε από τα μαλλιά τη γυναίκα μέχρι που την οδήγησε με μίσος στο αυτοκίνητό του.

Όταν ολοκλήρωσε το έγκλημά του, εγκατέλειψε τη Σβετλάνα Σαπόγκοβα στη μέση του δρόμου. Η άτυχη μητέρα βρέθηκε από περαστικούς μέσα στα αίματα και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Τα εσωτερικά της τραύματα ήταν τόσο μεγάλα, που ο οργανισμός της δεν άντεξε.

Η 41χρονη μητέρα είχε ένα κορίτσι 13 ετών και ένα αγόρι 11 ετών. Ο Τσέσκο έχει συλληφθεί και κατηγορείται για πολλαπλά αδικήματα.

Ο φερόμενος ως δράστης:

 

Η άτυχη μητέρα:

 

Πηγή: The Sun