Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει το Τμήμα Ανίχνευσης Εγκλημάτων (ΤΑΕ) Πάφου τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης του θανάτου μιας 46χρονης γυναίκας από τη Βουλγαρία.

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα στις 10:00 το πρωί στο νεκροτομείο Πάφου από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου και Αγγελική Παπέττα.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε χθες η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, ενώ στη συνέχεια επιθεώρησε τη σορό του θύματος σε μια προσπάθεια να εξετάσει τα τραύματα που έφερε σύμφωνα με το reporter.com.cy, που επικαλείται το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ιατροδικαστής δεν έχει καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο ανέφερε πως η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Από τα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου πέρασαν αρκετά πρόσωπα για κατάθεση, ανάμεσα στα οποία και άτομα που δραστηριοποιούνται κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε η 46χρονη. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο συνομίληκος σύντροφος της 46χρονης, εναντίον του οποίου ωστόσο δεν προέκυψε τίποτε και αφέθηκε ελεύθερος.

Ανακρινόμενος ο 46χρονος ανέφερε πως με τη 46χρονη διαμένουν μαζί τα τελευταία 5 περίπου χρόνια, ωστόσο στην Πάφο ήρθαν πριν από 15 με 20 μέρες. Είπε ωστόσο πως ο ίδιος είδε τη 46χρονη λίγο πριν μεταβεί στην εργασία του χθες το πρωί, ενώ η συμβία του ακολούθως όπως του είχε αναφέρει θα πήγαινε για εξεύρεση εργασίας.

Στις έρευνες χθες σημαντική ήταν και η συνδρομή μελών της εγκληματολογικής υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Η 46χρονη εντοπίστηκε από πολίτη βαριά τραυματισμένη, ο οποίος σε κατάθεσή του στην αστυνομία είπε ότι το μόνο που κατάφερε να πει η 46χρονη ήταν ότι πονούσε πολύ.

Στην περιοχή κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο, ωστόσο μέχρι να μεταφερθεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου εξέπνευσε.

Σημειώνεται πως η 46χρονη διέμενε κοντά σε γεωργική μονάδα στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή. Η αστυνομία ωστόσο μέχρι στιγμής εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της πρόκλησης του θανάτου της 46χρονης.