Κομμωτής από την Τουρκία βάζει φωτιά στα μαλλιά των πελατών του και… κερδίζει βλέμματα και εντυπώσεις.

Ο Kadir Demirel, που διατηρεί κομμωτήριο στην Ολλανδία, έχει γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο χάρη στον πρωτότυπο τρόπο που κουρεύει τους πελάτες του. Ο κομμωτής επιλέγει να βάζει φωτιά, αφού πρώτα τοποθετεί απάνω τους εύφλεκτο υγρό. Ενώ τα μαλλιά φαίνεται να καίγονται, ο Demirel τα χτενίζει.

«Έμαθα την τεχνική κατά τη διάρκεια της κομμωτικής μου εκπαίδευσης στην Τουρκία. Παραδοσιακά ήταν ένας τρόπος για να καίγονται οι ψείρες, όταν δεν λειτουργούσε κάποια άλλη θεραπεία, ενώ χρησιμοποιούνταν για να δοθεί στιλ στα μαλλιά, όταν δεν υπήρχαν ακόμα συσκευές όπως το πιστολάκι μαλλιών», σχολιάζει ο 39χρονος κομμωτής που υποστηρίζει ότι από αυτή τη διαδικασία καίγονται οι νεκρές τρίχες ενώ δεν τραυματίζονται οι υγιείς.

Σε ό,τι αφορά τους πελάτες, ο κομμωτής απαντά: : «Οι πελάτες μου δεν φοβούνται γιατί με εμπιστεύονται και δεν είναι επώδυνο. Ένας από τους πελάτες μου είναι μόλις επτά ετών, ενώ ένας άλλος είναι οκτώ».

Τέλος, ο ίδιος πρόσθεσε πως διδάσκει την ιδιαίτερη τεχνική και σε άλλους κομμωτές, αλλά συστήνει να μην το χρησιμοποιεί κάποιος που δεν έχει λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση.