Δείτε τη στιγμή που ο 36χρονος τρομοκράτης πέφτει νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας. Μόλις έχει δολοφονήσει τρεις ανθρώπους εκ των οποίων δυο αστυνομικούς στην πόλη της Λιέγης στο δυτικό Βέλγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος επιτέθηκε από πίσω με μαχαίρι σε δυο αστυνομικούς ενώ αφού ακινητοποίησε τον ένα εξ αυτών, στη συνέχεια του αφαίρεσε το όπλο και δολοφόνησε και τους δυο. Το τρίτο θύμα που ήταν πολίτης, βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του σε παρακείμενο πάρκινγκ ενώ άλλοι δυο άνθρωποι τραυματίστηκαν από το περιστατικό. Στη συνέχεια ο άνδρας κινήθηκε προς ένα  διπλανό σχολείο απ όπου πήρε μια γυναίκα ως όμηρο. 

Από τον απέναντι δρόμο τραβήχτηκε το ερασιτεχνικής λήψης βίντεο στο οποίο φαίνονται οι αστυνομικοί να παίρνουν θέσεις κάλυψης πίσω από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Όταν ο ύποπτος κινείται τρέχοντας προς το μέρος τους, οι αστυνομικοί τον ακινητοποιούν μετά από καταιγισμό πυρών.


Τα πυρά συνεχίζονται και αφού ο ύποπτος πέφτει στο έδαφος καθώς οι δυνάμεις ασφαλείας εισέρχονται στο εσωτερικό του σχολείου.