Για πρώτη φορά στη Γερμανία θα συναντηθούνε οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι από διαφορετικές περιοχές του πλανήτη.  Οί Μεγάλες προσδοκίες στη Γερμανία για τη συνάντηση των εκπροσώπων από όλο τον κόσμο, που το έχουν διοργανώσει, είναι μια συνάντηση για να συντονίσουν τις προσπάθειές τους προκειμένου να αποφευχθεί το πιθανό τέλος του κόσμου.

Η ιστοσελίδα CNET μιλά για την πρώτη συνάντηση που έγινε ποτέ στο παρελθόν για το σκοπό αυτό, το οποίο θα περιλαμβάνει τους υπαλλήλους του Τμήματος Πολεοδομίας της διαστημικής αποστολής και της συμβουλευτικής ομάδας (SMPAG), και θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Οργανισμό του Διαστήματος, τήν επόμενη 6 και 7 Φεβρουαρίου.


1660534_797231260291697_1399892254_n

Θα πρέπει να θεωρηθεί ως η πρώτη πραγματική προσπάθεια να συμβιβάσει την ανθρωπότητα όσον αφορά στο θέμα της πιθανής πρόσκρουσης του αστεροειδή που θα μπορούσε να χτυπήσει τη Γη.

Θα πρέπει να το παρακολουθούν οι 30 εκπρόσωποι των Ηνωμένων Εθνών, πού είναι περισσότεροι από 13 διαστημικούς οργανισμούς από όλο τον κόσμο. Ένα από τα πρώτα βήματα θα είναι, να μελετήσουν και να κατανοήσουν τις συγκεκριμένες τεχνολογίες και τις δεξιότητες της κάθε διαστημικής υπηρεσίας, προκειμένου να προτείνουν κάποιες επιλογές για να κάνουν την καλύτερη δυνατή χρήση. πηγή: mystiria.gr