Μετά την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος και την ομολογία του δολοφόνου, ξέσπασε η χήρα του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, Δέσποινα.

 Η δημοσιογράφος, Αγγελική Νικολούλη, επικοινώνησε με τη χήρα του άτυχου επιχειρηματία που σε κατάσταση σοκ της μίλησε και την ευχαρίστησε για την επιμονή της στην έρευνα.

 «Ήθελα να πιστεύω ότι ζει κι αυτό με έκανε στα μάτια κάποιων κακόβουλων ύποπτη για το χαμό του. Τώρα φάνηκε όλη η αλήθεια..», είπε κλαίγοντας.

 Η γυναίκα του 59χρονου επιχειρηματία, μιλώντας και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκάλυψε λεπτομέρειες από τις τελευταίες στιγμές του συζύγου της.

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Τσακαλίδου δήλωσε ότι ο 46χρονος έμπορος κρεάτων, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον 59χρονο- ήταν με τον σύζυγό της στα σφαγεία της Χαλάστρας την ημέρα που εξαφανίστηκε. Όπως ανέφερε, ο κατηγορούμενος συνεργαζόταν με τον Γραικό και αγόραζε από εκείνον κρέατα που τα πουλούσε στο κατάστημά του. «Εκείνη την ημέρα ήταν στα σφαγεία μαζί του (σ.σ.: με τον Γραικό). Ο σύζυγός μου είχε πάει να πάρει λεφτά από αυτόν, του χρωστούσε πολλά λεφτά».

Διαβάστε επίσης: Δείτε την συγκλονιστική στιγμή που «ξεθάβουν» το αυτοκίνητο του Γραικού

Η δημοσιογράφος τη ρώτησε εάν το ποσό αυτό ήταν 17.000 ευρώ με τη σύζυγο του Γραίκου να απαντά ότι το ποσό είναι τετραψήφιο από αυτό. Αναφορικά με τον λόγο που εκτιμά πως σκότωσε τον σύζυγό της, η χήρα του 59χρονου κτηνοτρόφου ανέφερε: «Δεν ξέρω. Ο σύζυγός μου ήθελε να πάρει τα λεφτά και αυτός δεν τα έδινε". Επίσης, τόνισε ότι νιώθει δικαίωση καθώς πολλοί υπονόησαν ότι εκείνη εμπλέκεται στην εξαφάνιση του συζύγου της: «Δεν με ένοιαζε που έλεγαν ό,τι θέλανε. Ήξερα ότι δεν είχα κάνει κάτι».

 Διαβάστε επίσης: 
Η «ομάδα» της Αμφίπολης ξέθαψε και το μυστικό για το Γραικό