Ανατροπή φέρνει στην υπόθεση του θανάτου του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο, ο νέος πραγματογνώμονας που όρισε η οικογένεια, καθώς αποκλείει την πτώση.

Η οικογένεια του φοιτητή μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR.

Ο ειδικός πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς έκανε ερεύνα στον βράχο Λαγκά και κατέληξε ότι ο φοιτητής δεν πέθανε από πτώση.

«Δεν συντελέσθη ποτέ πτώση από αυτά τα σημεία του βράχου. Δεν ανέβηκε, δεν έπεσε ποτέ από εκεί γιατί το πτώμα του θα ήταν μη αναγνωρίσιμο» λέει στην κάμερα του STAR.

Ο Νικόλας Χατζηπαύλου όταν βρέθηκε νεκρός τον Νοέμβριο του 2017 δεν είχε ούτε νέα κάταγμα, όπως προκύπτει κι από τις τρεις ιατροδικαστικές εκθέσεις που έγιναν Το περασμένο καλοκαίρι το εισαγγελικό πόρισμα βάζει την υπόθεση στο αρχείο.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν πρόκειται για πτώση. Είναι φανερό ότι πρόκειται για δολοφονία. Δε θα σταματήσουμε αν δε δικαιωθεί η ψυχή του Νίκου!» δηλώνει ο θείος του φοιτητή, Γιάννης Παπαρουσάκης.

Ο ειδικός πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς μετά την επίσκεψη του στην Κάλυμνο ενημερώνει καθημερινά την οικογένεια για τα συμπεράσματα του. Η απορία όλων είναι γιατί κανένας δεν έβλεπε τον άψυχο σώμα του Νικόλα επί πέντε ολόκληρες ημέρες που κράτησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Η νέα έκθεση για τις συνθήκες θανάτου του Νικόλα Χατζηπαύλου θα παραδοθεί τις επόμενες ημέρες.