Για τον άγριο ξυλοδαρμό του χθες το βράδυ στην Καλλιθέα από άνδρες με κράνη παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, δίπλα στον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια.

«Θα το πάω μέχρι τέλους, είμαι καλά» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Θέλω να πως σε όλους τους Έλληνες πολίτες και τους πολίτες που είναι στην Ελλάδα, ότι αυτή η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο κανενός άλλου....». Με συναισθηματική φόρτιση επανέλαβε: «Θέλω να πω σε όλους τους Έλληνες πολίτες, αυτή η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι περισσότερο ή λιγότερο κανενός απ’ ό,τι είναι και δική μας».


«Πρέπει επιτέλους να πάψουμε να φοβόμαστε για το δίκιο μας, ας φοβούνται κάποιοι άλλοι που κάνουν παράνομες πράξεις και ανήθικες. Έχω το θάρρος στην ψυχή μου να πάω μέχρι το τέρμα για το δίκιο μου» τόνισε.

«Ούτε ξυλοδαρμό μπορώ να το πω. Περπατούσα, με πλησίασαν και με χτύπησαν. Μου είπαν για χρήματα, τα οποία ... έτσι θέλει να ισχυρίζεται κάποιος. Είμαι καλά, γι' αυτό βγήκα...», είπε και αρνήθηκε να δεχθεί άλλες ερωτήσεις.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια, ότι η αστυνομία έχει κάνει «καταπληκτική δουλειά» στην υπόθεση.

Δείτε το βίντεο