Για τον έρωτά του για τη σύζυγό του την γνωριμία τους αλλά και για την επαγγελματική διαδρομή του είχε μιλήσει ο έγκλειστος γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας στο «Χαμογέλα και Πάλι!» πριν από το τραγικό γεγονός του ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.
 
Ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας βρίσκεται προφυλακισμένος από προχθές στις φυλακές Κορυδαλλού.

Την αδημοσίευτη συνέντευξη πρόβαλε η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Δείτε την αδημοσίευτη συνέντευξη

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d278g5k6dgsh)

Απόστολος Λύτρας: "'Ηταν έρωτας με την πρώτη ματιά" - "Είμαι άνθρωπος της οικογένειας"

«Ήταν… έρωτας με την πρώτη ματιά με την σύζυγό μου. Από τότε και μέρα έχουμε ένα υπέροχο παιδί μαζί, και έχω και δυο κόρες από τον πρώτο γάμο μου. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας, με ικανοποιεί το να βρισκω χρόνο να περνάω με την οικογένειά μου, περνάω ωραία στο σπίτι, με την σύζυγο και τα παιδιά μου», είχε πει αρχικά.

Για τον χρόνο που περνούσαν ως ζευγάρι, ο Απόστολος Λύτρας είχε δηλώσει σχετικά: «Και έχω μαγειρέψει στην σύζυγό μου και εκείνη σε μένα. Ο έρωτας περνάει και από το στομάχι. Προσπαθώ να την βοηθώ σε πολλά πράγματα που έχει ανάγκη. Στο σπίτι μας προσπαθούμε να μην συζητάμε για θέματα δουλειάς. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού μας, τα αφήνουμε έξω όσες φορές είναι εφικτό».

Για τις ικανότητες της συζύγου του στην δικηγορία, αλλά και για την συνεργασία τους είχε τονίσει πως: «Είναι μια πολύ καλή δικηγόρος, τα έχουμε βρει στο γραφείο, έχουμε άριστη συνεργασία. Έχουμε διαφωνήσει για υποθέσεις. Έχω αρνηθεί υποθέσεις γιατί με έπεισε η σύζυγός μου και είχε δίκιο για κάποιες συγκεκριμένες υποθέσεις».