Με τα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου των εργαζομένων στο νοσοκομείο Άρτας, καθώς και με ολιγομελή αντιπροσωπεία της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), θα έχει σήμερα, σε λίγη ώρα, συνάντηση ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, στο γραφείο του στο υπουργείο Υγείας.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Άρτας πραγματοποιούν σήμερα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία και έχουν ξεκινήσει επίσης από τις 9 π.μ. συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας.

Οι απεργοί διεκδικούν την άμεση εξόφληση για τις καθαρίστριες και το επικουρικό προσωπικό του νοσοκομείου, τα χρεωστούμενα στους οποίους καλύπτουν ήδη τους δύο τελευταίους μήνες.

Από τον Βασίλη Κικίλια οι εργαζόμενοι θα ζητήσουν την αποπομπή του διοικητή του νοσοκομείου Άρτας, καθώς, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, παίζει πολιτικά παιγνίδια στην πλάτη των εργαζομένων του ιδρύματος και δεν υπογράφει, προκειμένου να εξοφληθούν τα οφειλόμενα, τη στιγμή κατά την οποία και το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν έχει υπογράψει ακόμη τα σχετικά εντάλματα πληρωμών.