Δύο νεκροί και μία γυναίκα βαριά τραυματισμένη είναι ο τραγικός απολογισμός από τη σύγκρουση δύο θαλάσσιων σκαφός στην περιοχή Κοιλάδα, στο Πόρτο Χέλι.

Η γυναίκα, ηλικίας 70 ετών, έχει διασωληνωθεί και διακομίζεται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο του Άργους. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Αν χρειαστεί Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), θα διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η σύγκουση έγινε όταν μεγάλο φουσκωτό σκάφος με δύο πολύ ισχυρές μηχανές συγκρούστηκε με μικρό ξύλινο σκάφος. Το φουσκωτό όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το βαρκάκι με αποτέλεσμα αυτό να βυθιστεί και να ανασυρθούν δύο νεκροί άνδρες και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη.  

Οι υπόλοιποι από τους επιβαίνοντες έχουν βγει στην ακτή, όπου δέχονται τις πρώτες βοήθειες από γιατρό του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, ενώ επί τόπου έχουν σπεύσει επίσης ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. 
Σημειώνεται ότι στα δύο σκάφη επέβαιναν συνολικά 13 άτομα. Άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

Στην περιοχή σπεύδει κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού, τέσσερα πλωτά του Λιμενικού, δύο θαλάσσια ταξί ενώ παράλληλα έχουν κινητοποιηθεί και οι τοπικές αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου κάνουν λόγο για σύντομη ενημέρωση από το Λιμενικό για το δυστύχημα.