Μεγάλη υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης εξιχνιάστηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών σε συνεργασία με την αμερικανική DEA.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν, μετά από έφοδο σε διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο, 105 κιλά κοκαΐνης και περίπου 600 χιλιάδες ευρώ τα οποία και κατασχέθηκαν.


Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν, ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, τρεις αλλοδαποί και συγκεκριμένα δύο Αλβανοί και ένας Κροάτης.

Ας σημειωθεί ότι αναμένεται συνέντευξη τύπου της ελληνικής αστυνομίας από τον διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγο Πέτρο Τζεφέρη και την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ, Ιωάννα Ροτζιώκου για την εξάρθρωση του κυκλώματος με τα 105 κιλά κοκαϊνης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ανέβασε στο twitter βίντεο που δείχνει τα απίστευτα σημεία που τα μέλη του κυκλώματος έκρυβαν τα ναρκωτικά δίνοντας πολλά συγχαρητήρια για την αστυνομική επιχείρηση. «Γίνεται δουλειά, πολλά συγχαρητήρια», αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός ενώ στο βίντεο αποτυπώνονται τα ναρκωτικά που έκρυβαν τα μέλη του κυκλώματος μέσα σε δοχείο άμμου γάτας, αλλά και μέσα σε ταψιά στον φούρνο της κουζίνας.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Twitter