Σοκ προκαλεί η νέα τραγωδία με γονείς τριών παιδιών να χάνουν τη ζωή τους πιθανότατα από αναθυμιάσεις που προκλήθηκαν από διαρροή υγραερίου σόμπας στο διαμέρισμά τους στο Μεταξουργείο.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, τα θύματα είναι πακιστανικής υπηκοότητας, 55 ετών ο άνδρας και 42 ετών η γυναίκα.

Ζούσαν πολλά χρόνια στην Ελλάδα με τα τρία παιδιά τους, αγόρια, ηλικίας 8, 12 και 17 ετών στο διαμέρισμα 5ου ορόφου της οδού Βίκτωρος Ουγκώ 19- 21 και διατηρούσαν κατάστημα στην περιοχή.

Τα παιδιά σώθηκαν καθώς βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού και βρίσκονται υπό ψυχολογική υποστήριξη .
 
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν το πρωί της Παρασκευής στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου στην πολυκατοικία της οδού Βίκτωρος Ουγκό διαπίστωσαν, κατά πληροφορίες, ότι οι σοροί του άτυχου ζευγαριού από το Πακιστάν ήταν σε ακαμψία, στοιχείο που δείχνει ότι οι γονείς των τριών παιδιών έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΕΚΑΒ ειδοποίησε το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας.

Τις έρευνες έχουν αναλάβει αστυνομικοί από το ΑΤ Ομονοίας προκειμένου να διακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το άτυχο ζευγάρι είχε μέσα στην κρεβατοκάμαρα μια σόμπα υγραερίου, γι' αυτό εκτιμάται ότι ο θάνατος οφείλεται σε διαφυγή του αερίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τόπο της τραγωδίας, παρόμοια σόμπα είχαν και τα παιδιά στο δωμάτιο τους, αλλά δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα εκεί.


5001200
5001202
5001204
5001206
5001208