Στην ενίσχυση της διεθνούς διάστασης της δραστηριότητάς του προχωρά το Δίκτυο, που είναι ένα ελληνικό think tank με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, που ιδρύθηκε το 2013, με πρόεδρο την Άννα Διαμαντοπούλου.

Το ΔΙΚΤΥΟ από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του, επιδίωξε και πέτυχε διεθνείς συνεργασίες και προχώρησε σε σημαντικές εκδηλώσεις προκειμένου να μεταφερθεί πολύτιμη εμπειρία στη χώρα μας, η οποία με τη σειρά της να μετασχηματισθεί σε συγκεκριμένες προτάσεις για την ανόρθωση και την πρόοδο της χώρας.

Με βάση την εμπειρία αυτή, ανακοινώνει τη Διεθνή Συμβουλευτική Επιτροπή” του ΔΙΚΤΥΟΥ, η οποία αποτελείται από σημαντικές προσωπικότητες της Πολιτικής, διακεκριμένους Ακαδημαϊκούς και αναγνωρισμένους αναλυτές των μεγαλύτερων Think Tanks της Ευρώπης.

Στόχος αυτής της Επιτροπής, η οποία θα συνεδριάζει με πρωτοβουλία του ΔΙΚΤΥΟΥ, είναι να κρατά επικαιροποιημένο τον δημόσιο διάλογο και τη σκέψη στην Ελλάδα, με την παρουσίαση όλων των σημαντικών εξελίξεων που συντελούνται διεθνώς στα μείζονα ζητήματα, αλλά και να προτείνει προγραμματικές λύσεις δοκιμασμένες και εφαρμόσιμες.

Δείτε ποιοι μετέχουν: