Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για άμεσες δράσεις υποστήριξης σε αυτή τη δύσκολή συγκυρία, η Εταιρεία ξεκίνησε πρώτη από όλους τους Προμηθευτές Ενέργειας, από το Σάββατο 21 Μαρτίου, μια σειρά από πρωτοβουλίες για τους καταναλωτές-πελάτες της αλλά και τα νοσοκομεία που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του Κορωνοϊού .

H ELPEDISON, με μια σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις, στηρίζει έμπρακτα την ελληνική κοινωνία και στέκεται δίπλα σε όλους τους πελάτες της-νοικοκυριά σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. Παράλληλα, συμβάλει στηδιασφάλιση της ενεργειακής επάρκειας και του εφοδιασμού της Χώρας με ρεύμα.

Η Εταιρεία, ανακοίνωσε πρώτη, μέσω πανελλαδικής τηλεοπτικής καμπάνιας, που ξεκίνησε το Σάββατο 21 Μαρτίου , έκπτωση 5%στην τιμή ρεύματος για όλα τα νοικοκυριά-πελάτες της, για τουλάχιστον 1 μήνα . Παράλληλα, προχωρά στην παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού και αναλώσιμου υλικού σε νοσοκομεία της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, βάσει των αναγκών τους.

Σε ό,τι αφορά την προστασία της υγείας του πολίτη, η ELPEDISON προωθεί με πολλαπλούς τρόπους τη δωρεάν εξόφληση λογαριασμών από το σπίτι, μέσω της υπηρεσίας myelpedison , ενώ ταυτόχρονα, τρέχει ήδη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Εταιρείας στοχευμένη καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», συνοδευόμενη από ειδικά σχεδιασμένο διαγωνισμό.