Στην Αίθουσα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ που λειτουργεί εντός του χώρου της ΔΕΘ σε αυτοτελή χώρο απέναντι από το περίπτερο 1, βρέθηκαν στελέχη του μητρώου πολιτικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας Α’ Θεσσαλονίκης, τα οποία προσέφεραν αίμα για να συνδράμουν στην ενίσχυση του συστήματος υγείας και στο δύσκολο έργο του.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα πολιτικά στελέχη που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το πρώτο κάλεσμα για αιμοδοσία, καθώς με τον χρόνο που διαθέτουν και το αίμα που δίνουν σώζουν τους συνανθρώπους τους» τόνισε ο συντονιστής του Mητρώου Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ στην Ά' Θεσ/νίκης, Γιάννης Παπαγεωργίου, και πρόσθεσε πως «το Μητρώο αλλά και η Νέα Δημοκρατία θέλει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για να έρθουν κοντά σε κάθε πράξη αιμοδοσίας».

«Εκτός από τις πολιτικές δράσεις, στόχος μας πρέπει να είναι και η ευαισθητοποίηση των πολιτών και ιδίως της νεολαίας έτσι ώστε να ξεκινούν να προσφέρουν αίμα. Σε όλους μας κάποτε μπορεί να χτυπήσει την πόρτα η ανάγκη για αίμα. Πρέπει τουλάχιστον ένα μέλος κάθε οικογένειας, να γίνει εθελοντής αιμοδότης. Αυτή ήταν η πρώτη δράση για αιμοδοσία και στόχος είναι να καθιερωθεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα» είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι στην αιμοδοσία παρευρέθηκαν επίσης και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Νίκος Καραγιαννακίδης καθώς και το μέλος του Δ.Σ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Μάριος Δράμαλης.

Δείτε τις φωτογραφίες: