Αλλάζουν όψη οι οργανωμένες παραλίες της Ελλάδας, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού, τα νέα μέτρα υγιεινής και οι απαιτούμενες αποστάσεις αλλάζουν τα δεδομένα αυτό το καλοκαίρι.

Μια πρώτη γεύση για το πώς θα είναι φέτος οι παραλίες και πώς θα υποδεχθούν τους λουόμενους για τα.... μπάνια του λαού μάς δίνει η Γλυφάδα. Μετά την ολοκλήρωση των σχετικών εργασιών από τον δήμο, ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο Facebook.

Δείτε τις φωτογραφίες που κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου




«Πανέτοιμες οι παραλίες της Γλυφάδας να υποδεχθούν τους κολυμβητές. Νέα άμμος, ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρες, παγκάκια. Πεντακάθαρες και βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες, οι πέντε παραλίες της Γλυφάδας είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν τους κολυμβητές. Η εικόνα τους μοιάζει με κέντημα στην άμμο. Αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι το αποτέλεσμα πάρα πολλής δουλειάς που έγινε μεθοδικά και οργανωμένα όλο αυτό το διάστημα. Οι φωτογραφίες είναι σημερινές. Όλα βρίσκονται στη θέση τους», αναφέρει ο δήμαρχος στην ανάρτησή του.

«Οι βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μας, ανοιχτές και ελεύθερες όπως πάντα, είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν τους λουόμενους, με αυστηρούς πλέον κανόνες ασφαλείας και υγιεινής» τονίζει ο κ. Παπανικολάου στην ανάρτησή του.