Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες, δικαστές, δικηγόρους, δικαστικούς υπαλλήλους, να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαΐου στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Αναλυτικά, η ΕΔΕ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή της, λόγω της επιδημίας COVID-19 και καθώς έχουν ελαττωθεί σημαντικά τα αποθέματα αίματος της χώρας μας, λαμβάνοντας υπόψη τη σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για διεξαγωγή αιμοδοσιών σε χώρους εκτός νοσοκομείων, θα πραγματοποιήσει, σε συνεργασία με τη Ν.Υ. Αιμοδοσίας Γ.Α.Ο.Ν.Α. ο Άγιος Σάββας και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 23 Μαΐου 2020 από τις 9:00 έως τις 14:00, στο κτίριο 13 του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Ακόμη, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ευχαριστεί τη διοίκηση του Πρωτοδικείου Αθηνών για την ευγενική παραχώρηση του κτιρίου και διευκρινίζει ότι για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών και προς αποφυγή συνωστισμού οι αιμοδότες θα πρέπει να κλείνουν τηλεφωνικό ραντεβού στο 210 8827380, καθημερινά από τις 8:00 έως τις 15:00.