Νέος κύκλος επεισοδίων εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη, όπου συγκεντρώθηκαν περί τα 400 άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές, σπάζοντας βιτρίνες σούπερ μάρκετ, ενώ προχώρησαν και σε ρίψη μολότοφ προς τους αστυνομικούς.

Άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες σε καταστήματα στην Κυψέλη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στην πρόσοψη καταστημάτων, ενώ  δεν έχουν γίνει προσαγωγές. Λίγο νωρίτερα, είχαν συγκεντρωθεί άτομα στην ίδια περιοχή.



Καταγράφηκαν επεισόδια, όταν ομάδα εκατοντάδων αντιεξουσιαστών έσπασαν βιτρίνες ως απάντηση στις προσαγωγές της Παρασκευής και την απομάκρυνση των διαδηλωτών από την αστυνομία. Συγκεκριμένα, έσπασαν βιτρίνες σούπερ μάρκετ της περιοχές, αλλά χτύπησαν και κάποια από τα οχήματα των εν λόγω καταστημάτων.



Υπενθυμίζεται, ότι τα ξημερώματα συγκεντρώθηκαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, περίπου 250 άτομα, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, τα οποία επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις. Η Αστυνομία προχώρησε στη συνέχεια σε 37 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 5 μετατράπηκαν σε συλλήψεις