Σπαρακτικές κραυγές από την χαροκαμένη μάνα που έχασε με το παιδί της με τον πιο απάνθρωπο τρόπο, γέμισε το Εφετείο, όταν η Κούλα Τοπαλούδη, μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης ξέσπασε την οργή της κατά των κατηγορουμένων για την δολοφονία της κόρης της.

Σήμερα, στην πολύκροτη δίκη το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή των δύο κατηγορουμένων με την οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη να κλείνει ένα κεφάλαιο στο αβάσταχτο δράμα της απώλειας του παιδιού τους με βάναυσο τρόπο.

Λίγο μετά την καταδικαστική απόφαση για τους δύο κατηγορούμενους για την δολοφονία της κόρης της, η Κούλα  Τοπαλούδη, οδηγήθηκε  σε χώρο του Εφετείου που λειτουργεί ως ιατρείο. Η κα Κούλα ήταν εμφανώς ταραγμένη στο άκουσμα του αιτήματος για ελαφρυντικά από τους δικηγόρους των δυο κατηγορουμένων.

 Έτσι, βγήκε υποβασταζόμενη από την αίθουσα του δικαστηρίου, διότι δεν αισθανόταν καλά καθώς ήταν κλονισμένη ψυχολογικά και εμφανώς ταραγμένη.

 «Ποτέ μην ξεχαστεί τι κάναν στην Ελένη καμία άλλη δολοφονία» φώναζε ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο, μέλη οργανώσεων, κ.ά.

 

Το ξέσπασμα

Λίγο πριν οδηγηθεί στο ιατρείο η κ. Τοπαλούδη ξέσπασε την ώρα που ο συνήγορος του Ροδίτη κατηγορούμενου πήρε το λόγο για να ζητήσει την αναγνώριση ελαφρυντικών για τον εντολέα του.

 Ήταν η στιγμή που σε μια αποστροφή του λόγου του και ενώ ζητούσε την αναγνώριση του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας ο δικηγόρος ευχήθηκε να βρισκόταν στη ζωή η Ελένη.

 «Δε γυρνάει πίσω το παιδί, ποιο ελαφρυντικό 17 χρόνων ανεβάζουν κυβερνήσεις, το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου» ξέσπασε η μητέρα και αποχώρησε από την αίθουσα φωνάζοντας με το ακροατήριο να την χειροκροτεί. Έξω από το δικαστήριο έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες άτομα τα οποία φωνάζουν συνθήματα υπέρ της μνήμης της αδικοχαμένης κοπέλας.

 «Καταστράφηκε η ζωή μου, είστε όλοι υποκριτές! Άνδρες με μπέσα, μην γίνεστε βιαστές» είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.