Φαίνεται ότι η αστάθεια θα έρθει πάλι στην καιρική ζωή μας, καθώς οι μπόρες και τοπικές καταιγίδες μεσημεριανού – απογευματινού τύπου θα επαναληφθούν για κάποιες μέρες ακόμα, κυρίως στις κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικές περιοχές.

Την Τρίτη, στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά τμήματα, αλλά και στις περιοχές του Αιγαίου, θα επικρατήσουν λίγες αραιές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια για το πρώτο μισό της ημέρας. Από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα, από τα ορεινά τμήματα της κεντρικής ηπειρωτικής χώρας, θα εκδηλωθούν μπόρες, βροχές και κατά τόπους ακόμα και ισχυρές καταιγίδες.

Στην Αττική την Τρίτη αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό. Ίσως το μεσημέρι – απόγευμα πρόσκαιρα να πυκνώσουν ελαφρώς οι νεφώσεις, ενώ ο καιρός θα είναι γενικά καλός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες πρόσκαιρα προς το μεσημέρι – απόγευμα θα πυκνώσουν, με αποτέλεσμα να έχουμε κάποιες μπόρες και τοπικές καταιγίδες στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.