Το τελευταίο «αντίο» στον Σάββα Θεοδωρίδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα σε ηλικία 85 ετών είπε σήμερα σύσσωμος ο Ολυμπιακός.

Η εξόδιος ακολουθία για τον Σάββα Θεοδωρίδη πραγματοποιήθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών και η κηδεία του έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Παρόντες στην Μητρόπολη ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης αλλά και παλαίμαχοι της ομάδας του Πειραιά.

thumbnail_image1

Η τελευταία του δημόσια εμφάνιση ήταν στη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος Ελλάδας.

Στη Μητρόπολη έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο γιος του Θεόδωρος και όλη η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού, ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Μισέλ Πλατινί, ο Μίμης Δομάζος και ο εκπρόσωπος της UEFA στην Ελλάδα, Ζόραν Λάκοβιτς.


Από τα εκατοντάδες στεφάνια που έχουν κατατεθεί ξεχωρίζουν αυτά των FIFA, την UEFA, του Γιώργου Βαρδινογιάννη, του Δημήτρη Μελισσανίδη, της Τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ Ολυμπιακόύ, ΚΑΕ Παναθηναϊκού, Σωκράτη και Ελένης Κόκκαλη και του Δήμαρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Φυσικά, η σορός του Σάββα Θεοδωρίδη είναι σκεπασμένη με τη σημαία του Ολυμπιακού.

Η δήλωση του Ευάγγελου Μαρινάκη κατά την εξόδια ακολουθία του Σάββα Θεοδωρίδη