Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 39χρονου άνδρα από την Ποριά Καστοριάς, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρισκόταν σε καραντίνα κατ’ οίκον καθώς εργαζόταν σε εργοστάσιο κονσερβοποιίας όπου εντοπίστηκαν 191 κρούσματα κοροναϊού.

Σύμφωνα με τις πηγές του υπουργείου Υγείας ο 39χρονος από την Ποριά είχε κάνει ένα τεστ για τον κοροναϊό και είχε βγει αρνητικό. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί τα ακριβή αίτια του θανάτου του κι αυτή την ώρα διακομίζεται για νεκροψία στο Νοσοκομείο της Καστοριάς.

Μάλιστα του έχει γίνει λήψη δείγματος προκειμένου να γίνει και δεύτερο τεστ το οποίο εστάλη στο Μικροβιολογικό Τμήμα της Κοζάνης και τα αποτελέσματα αναμένονται εντός της ημέρας.

Όπως αναφέρει το e-ptolemeos.gr, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή, αλλά αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, καθώς ο άτυχος άντρας εργαζόταν το τελευταίο διάστημα ως εποχικός υπάλληλος στο εργοστάσιο στα Γιαννιτσά όπου υπήρξε μεγάλη διασπορά του κοροναϊού.

Τον άτυχο άντρα βρήκε νεκρό η μητέρα του.

Να σημειωθεί ότι αρχικά είχε ειπωθεί ότι ο νεκρός ήταν 31 ετών. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άνδρας που κατέληξε ήταν 39 ετών.